Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Igazgatói köszöntő

Kedves Érdeklődő!
Szeretettel köszöntöm iskolánk honlapján!
Hiszem, hogy minden gyermek egyedi tehetséggel, érdeklődéssel és szenvedéllyel rendelkezik, és a mi felelősségünk, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely táplálja és fejleszti ezeket a tulajdonságokat. Arra törekszünk, hogy nap mint nap befogadó, vonzó és kihívásokkal teli tanulási élményt teremtsünk, amely elősegíti a gyerekekben a kíváncsiságot és a kreativitást.
Célunk, hogy iskolánkban olyan átfogó oktatást nyújtsunk, amely nemcsak a tudományos kiválóságra, hanem a személyes kiteljesedésre és a választott pályán elért sikerre is felkészíti diákjainkat. Mindennek elválaszthatatlan része a zene, a tánc és természetesen a sport.
Az iskola középpontjában a fiatalok állnak. Nagyra értékeljük a tanulmányi teljesítményt, de emellett hiszünk abban, hogy a diákoknak élvezniük is kell az iskolában töltött időt. Olyan boldog és biztonságos környezetet biztosítunk számukra, amelyben megtapasztalhatják a tanórákon kívüli lehetőségeket, hogy önálló tanulókká, felelős és magabiztos felnőttekké válhassanak.
Szeretettel várjuk! Mi készen állunk arra, hogy együtt dolgozzunk Önnel annak érdekében, hogy gyermeke megvalósíthassa álmait!

Kálvin Erzsébet
igazgató